Bedrijfsprofiel

Ruim 65 jaar geleden werd de basis gelegd voor wat Bouwbedrijf Hulshof nu is: een flexibel, veelzijdig en betrouwbaar bouwbedrijf met circa 30 werknemers. Hulshof werkt voor een groot aantal vaste professionele opdrachtgevers zoals woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars, het bedrijfsleven, maar ook voor particulieren. Bouwbedrijf Hulshof maakt hierbij gebruik van korte, directe communicatielijnen. Goed overleg wordt gezien als de basis voor een vruchtbare samenwerking. De betrokkenheid en het vakmanschap van de mensen die bij Hulshof werken staan garant voor kwaliteit. Bouwbedrijf Hulshof is aangesloten bij Bouwend Nederland, de grootste branche organisatie in de bouw, en is een erkend Leerbedrijf, dat zorgt voor een continue opleiding van jonge mensen.
Een goede band tussen medewerkers, directie en opdrachtgevers biedt voor onze klanten veel voordelen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, de opdrachtgever krijgt wat gevraagd wordt, met minder wordt geen genoegen genomen.

Door het vakmanschap van ons personeel, het gebruik van het juiste materieel en de juiste fabricagemethoden kunnen wij elke opdracht in relatief korte bouwtijd realiseren. Het gebied waarbinnen wij opereren betreft grotendeels in Oost- en Midden Nederland.

Waar wij garant voor staan

Kwaliteit

Met minder nemen wij geen genoegen

Vakmanschap

Ruim 65 jaar een betrouwbare partner

Flexibiliteit

Samenwerken voor het beste resultaat