Bedrijfsgeschiedenis

De gebroeders Jan en Gerard Hulshof Starten in 1938 aan de Oldenzaalseweg in Tubbergen een bedrijfje waarmee ze in de eerste instantie werken uitvoerden voor bestaande aannemingsbedrijven.

Langzaam maar zeker groeide het bedrijf en er werden al snel zelfstandig werken van behoorlijke omvang uitgevoerd.

Direct na de oorlog werden in de wederopbouw verschillende woningbouwprojecten in de plaatsen Elst en Tiel in de betuwe voor diverse opdrachtgevers gerealiseerd.

De kennis en knowhow binnen het bedrijf namen toe en de opdrachten werden steeds meer divers. Nieuwbouw van kazernegebouwen voor de genie, uitbreiding van ziekenhuis te Almelo, nieuwbouw gemeentehuis te Tubbergen, nieuwbouw bejaardencentrum de Eeshof te Tubbergen, diverse kerkgebouwen in de omgeving zijn hiervan enkele voorbeelden.

In de sociale woningbouw is vanaf 1960 in de gemeente Tubbergen ook het nodige tot stand gekomen. In samenwerking met de Woningstichting Tubbergen werden in de loop van de jaren circa 600 woningen in de diverse kerkdorpen gebouwd.

Ook nu heden te dage zijn de werken die in uitvoering genomen worden zeer divers te noemen. Dit is duidelijk te zien op de verschillende pagina’s van onze website.

Waar wij garant voor staan

Kwaliteit

Met minder nemen wij geen genoegen

Vakmanschap

Ruim 65 jaar een betrouwbare partner

Flexibiliteit

Samenwerken voor het beste resultaat