WONINGBOUW

UTILITEIT

VERBOUW

BLOG

BEDRIJFS PROFIEL

CONTACT

BEDRIJFSPROFIEL
 
Ruim 65 jaar geleden werd de basis gelegd voor wat Bouwbedrijf Hulshof nu is: een flexibel, veelzijdig en betrouwbaar bouwbedrijf met circa 30 werknemers. Hulshof werkt voor een groot aantal vaste professionele opdrachtgevers zoals woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars, het bedrijfsleven, maar ook voor particulieren. Bouwbedrijf Hulshof maakt hierbij gebruik van korte, directe communicatielijnen. Goed overleg wordt gezien als de basis voor een vruchtbare samenwerking. De betrokkenheid en het vakmanschap van de mensen die bij Hulshof werken staan garant voor kwaliteit. Bouwbedrijf Hulshof is aangesloten bij Bouwend Nederland, de grootste branche organisatie in de bouw, en is een erkend Leerbedrijf, dat zorgt voor een continue opleiding van jonge mensen.

Een goede band tussen medewerkers, directie en opdrachtgevers biedt voor onze klanten veel voordelen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, de opdrachtgever krijgt wat gevraagd wordt, met minder wordt geen genoegen genomen.
 
Door het vakmanschap van ons personeel, het gebruik van het juiste materieel en de juiste fabricagemethoden kunnen wij elke opdracht in relatief korte bouwtijd realiseren. Het gebied waarbinnen wij opereren betreft grotendeels in Oost- en Midden nederland.
 
Bedrijfsgeschiedenis
De gebroeders Jan en Gerard Hulshof Starten in 1938 aan de Oldenzaalseweg in Tubbergen een bedrijfje waarmee ze in de eerste instantie werken uitvoerden voor bestaande aannemingsbedrijven.
 
Langzaam maar zeker groeide het bedrijf en er werden al snel zelfstandig werken van behoorlijke omvang uitgevoerd.
 
Direct na de oorlog werden in de wederopbouw verschillende woningbouwprojecten in de plaatsen Elst en Tiel in de betuwe voor diverse opdrachtgevers gerealiseerd.
 
De kennis en knowhow binnen het bedrijf namen toe en de opdrachten werden steeds meer divers. Nieuwbouw van kazernegebouwen voor de genie, uitbreiding van ziekenhuis te Almelo, nieuwbouw gemeentehuis te Tubbergen, nieuwbouw bejaardencentrum de Eeshof te Tubbergen, diverse kerkgebouwen in de omgeving zijn hiervan enkele voorbeelden.
 
In de sociale woningbouw is vanaf 1960 in de gemeente Tubbergen ook het nodige tot stand gekomen. In samenwerking met de Woningstichting Tubbergen werden in de loop van de jaren circa 600 woningen in de diverse kerkdorpen gebouwd.
 
Ook nu heden te dage zijn de werken die in uitvoering genomen worden zeer divers te noemen. Dit is duidelijk te zien op de verschillende pagina's van onze website.